Hotline
+905306112645

Hububat İşleme Eğitimi

Ana Sayfa / Eğitimler / Eğitim Detay

Hububat İşleme Eğitimi

Türk Gıda Mevzuatına uygun olarak hijyenik ortamda hububat ve ürünleri üretimi için iş organizasyonunu yapan, gerekli hammadde ile üretimde kullanılan araç-gereçleri tanıyıp kullanabilen, kontrol edebilen, basit bakım ve temizliğini yapabilen, ürünü ambalajlama ve depolama işlerini yapabilen.

Satın Al

Eğitimin Amacı: Türk Gıda Mevzuatına uygun olarak hijyenik ortamda hububat ve ürünleri üretimi için iş organizasyonunu yapan, gerekli hammadde ile üretimde kullanılan araç-gereçleri tanıyıp kullanabilen, kontrol edebilen, basit bakım ve temizliğini yapabilen, ürünü ambalajlama ve depolama işlerini yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişileri yetiştirmektir.

Bu Sertifika Sahip Kişiler;

•    İş organizasyonu yapmak,
•    Üretim öncesi hazırlıkları yapmak,
•    Ham maddeleri hazırlamak,
•    Hammadde ve ürünün duyusal ve fiziksel analizlerini yapmak,
•    Kullanılan alet ve ekipmanların bakım ve basit onarımını yapmak,
•    Temizlik ve hijyen programlarını uygulamak,
•    Hububat ve ürünlerini satışa hazırlamak,
•    Tahılları depolamak,
•    Öğütülmüş ürünler elde etmek,
•    Makarna üretmek,
•    Ekmek ve çeşitlerini üretmek,
•    Bisküvi üretmek,
•    Nişasta üretmek,
•    Üretim formlarını doldurmak,
•    Üretilen gıdaları ambalajlamak ve depolamak,
•    Mesleki gelişime ilişkin faaliyetlere katılmak,
vb. görev ve işlemleri yerine getirebilirler.
 

Hububat İşleme Eğitimi

Eğitimin Amacı: Türk Gıda Mevzuatına uygun olarak hijyenik ortamda hububat ve ürünleri üretimi için iş organizasyonunu yapan, gerekli hammadde ile üretimde kullanılan araç-gereçleri tanıyıp kullanabilen, kontrol edebilen, basit bakım ve temizliğini yapabilen, ürünü ambalajlama ve depolama işlerini yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişileri yetiştirmektir.

Bu Sertifika Sahip Kişiler;

•    İş organizasyonu yapmak,
•    Üretim öncesi hazırlıkları yapmak,
•    Ham maddeleri hazırlamak,
•    Hammadde ve ürünün duyusal ve fiziksel analizlerini yapmak,
•    Kullanılan alet ve ekipmanların bakım ve basit onarımını yapmak,
•    Temizlik ve hijyen programlarını uygulamak,
•    Hububat ve ürünlerini satışa hazırlamak,
•    Tahılları depolamak,
•    Öğütülmüş ürünler elde etmek,
•    Makarna üretmek,
•    Ekmek ve çeşitlerini üretmek,
•    Bisküvi üretmek,
•    Nişasta üretmek,
•    Üretim formlarını doldurmak,
•    Üretilen gıdaları ambalajlamak ve depolamak,
•    Mesleki gelişime ilişkin faaliyetlere katılmak,
vb. görev ve işlemleri yerine getirebilirler.
 

Canlı Chat Etkin
Satın Al

Sizi Aramamızı İster misiniz?

Başvuru formunu doldurun eğitimler ile ilgili bilgi vermek için kısa sürede size ulaşalım.